Elke maandagavond: zingen bij het Culemborgs Mannenkoor

Het beste nieuws dat wij elke week weer te melden hebben is dat het heel goed toeven is op maandagavond aan de Goilberdingerstraat in het oude Culemborg. Daar zingen we van acht tot tien en vaak vanaf half acht al met één van de vier stemgroepen vooraf. Klassieke werken voor mannenkoor vanaf, pakweg, de vroege 19e eeuw tot nu vormen de stevige basis van ons repertoire. Daarbij ook veel opera-klassiekers, volksliederen en bewerkingen van populaire liederen uit binnen- en buitenland. Er is veel aandacht voor gezond stemgebruik en een expressieve klank. Zingen ontspant, geeft energie en stimuleert lichaam en geest!. Kom het zelf ervaren!

Elke maandag, 20:00 in gebouw "Pieter Aafjes", Goilberdingerstraat 14 Culemborg

2018 - het jaar van Culemborgs '700 - was een druk jaar voor het CMK. Al in Februari vierden we het eigen 90-jarig bestaan in een groots Jubileumconcert met solisten en orkest. Op 5 mei werd samen met de harmonieorkesten Pieter Aafjes en Concordia een indrukwekkend bevrijdingsconcert gegeven. Op open monumentendag en bij de opening van Lek-Art werd opgetreden en samen met vrouwenensemble Zaffre gaven we een spetterend 'winterconcert' in de Gelderlandfabriek. Hoe mooi ook, na zo'n jaar is het goed om weer in alle rust te werken aan klank en aan (nieuw) repertoire. We verheugen ons in een groeiend ledenaantal en hopen deze lijn in 2019 voort te zetten.

2018-SPHH