Open repetitieavond!

Datum: maandag 10 oktober 2016, 19:30-22:00
Locatie: Culemborg, Goilberdingerstraat 14

Op maandagavond 10 oktober a.s. houdt het Culemborgs Mannenkoor een speciale open repetitieavond. Alle mannen die hun stem willen laten horen zijn welkom. Zingen is een activiteit die veel energie geeft en na een repetitieavond kun je de hele week weer aan.
Wij zingen een gevarieerd repertoire van klassieke mannenkoor stukken tot eigentijdse composities en bewerkte 'klassieke' pop nummers. Onze dirigent (Bas Kuijlenburg) en pianist (Jos Rodermans) maken daarvoor regelmatig eigen arrangementen. Noten kunnen lezen helpt enorm, maar wordt niet vereist. Thuis oefenen wordt wel sterk aanbevolen en via het ledengedeelte van de website zijn daarvoor handige hulpjes te gebruiken.

Eerst volgend project is een grootse uitvoering van de cantate "St. Nicolaasfeest" van de nederlandse componist Bernhard Zweers. Dit "vroolijke" muziekstuk uit 1890 wordt uitgevoerd met kinderkoren en volledig symfonieorkest op zaterdagmiddag 19 November a.s., direct na de intocht van Sinterklaas in Culemborg. Het belooft een geweldig spektakel te worden. Het koor bestaat verder binnenkort 90 jaar en bovendien bestaat Culemborg binnenkort 700 jaar. Ook daarrvoor hebben wij grootse plannen. Wij zoeken nog mannen die hier graag deel van uit willen maken.

Altijd al je stem willen laten horen? Kom dan vrijblijvend langs op 10 oktober om 19.30 uur in het gebouw van Pieter Aafjes aan de Goilberdingerstraat 14 te Culemborg.