Seizoen 2014-2015

Mannenkoor in beweging bij LekArt 2014

Tijdens LekArt 2014 met als thema 'Mens in Beweging' gaven we zowaar drie opdretens op drie verschillende plekken voor een steeds groter wordend publiek.

In de prachtige Barbarakerk maakten we dankbaar gebruik van de prachtige acoustiek in in enkele a-capella liederen en een stukje Mozart.

Bij het Elisabeth Weeshuis gaven we een dynamisch optreden met muziek uit alle windstreken met zelfs fans uit de USA die zeer genoten van onze versie van "Country Roads".

Voor het markante Stadhuis zongen we ditmaal licht-versterkt en bezongen we onze stad in het Culemborgs Stedenlied en ook dichtbij huis: Het Land van Maas en Waal.

De mannen hebben zichzelf, zoals dat heet, goed op de kaart gezet. Jos Rodermans was weer een onuitputtende bron van muzikaliteit op de piano en geheel stond onder leiding van dirigent Bas Kuijlenburg.

Vanaf maandag gaan we hard werken aan en uitkijken naar ons jaarconcert, 14 maart 2015
met als titel: "Vergezichten"
Graag tot dan, of wat de heren betreft: tot maandag als nieuw lid!

(ga met de
muis over de