Het Culemborgs Mannenkoor zingt op

open Monumentendag 2013

Zoals vanouds is ook het Culemborgs Mannenkoor aanwezig op Open Monumentendag. Dit jaar op zaterdag 14 september.

We zingen om 14 uur in de Synagoge en om 15 uur in de Grote- of Barbarakerk. Beide optredens gaan, wegens afwezigheid van vaste dirigent Bas Kuijlenburg, onder bezielende leiding van de bekende Culemborgse pianiste Ineke Geleijns. Zij heeft al meerdere malen met het koor opgetreden als pianist en ook als dirigent enkele repetities vervangen.

Het koor zingt weer een gevarieerd repertoire, zowel a cappella als met pianobegeleiding van.. u raad het al: Ineke geleijns

Een mooie gelegenheid ook voor al die Culemborgse mannen die van zingen houen om eens nader kennis te maken met deze enthousiaste groep zanglustige mannen.

Graag tot a.s. zaterdag 14 september

Nieuw: vind ons ook op Facebook: