Op zondagmiddag 27 januari bent u
hartelijk welkom bij onze matinee

(én op elke maandagavond bij onze repetitie!)

Het Culemborgs Mannenkoor bestaat in 2013 alweer 85 jaar. In dit jubileumjaar zingen wij op zondag 27 Januari een korte matinee in het "Huis van de Stad". We blikken in dit optreden vooruit naar ons jubileumconcert op 13 april.
De afgelopen maanden is behalve aan onze kerstoptredens hard gewerk aan uitbreiding van het toch al veelzijdige repertoire. Om te beginnen hebben we enkele juweeltjes uit de bloeiperiode van de mannenkoorzang zoals het lieflijke "Die Nacht" en het heroischer "Nachtgesang in Walde", beide van Franz Schubert. Uit Mozart's opera 'Die Zauberflöte' worden enkele karakteristieke koren ten gehore gebracht en een klassieker als 'De Twaalf Rovers' wordt ditmaal in de originele Russische taal gezongen als: 'двенадцать разбойников'. Uiteraard zullen ook meer eigentijdse en populaire werken wederom niet ontbreken. - Graag tot 27 januari, 14:30 !
Foto: januari 2012, opening Huis van de Stad, Culemborg

Nieuw: vind ons ook op Facebook: