Elke maandagavond bent u welkom!

Het Culemborgs Mannenkoor is een muzikale factor van belang in de Lekstad. Het kan steevast rekenen op een grote belangstelling bij de steeds weer afwisselend geprogrammeerde optredens. Maar belangrijker nog is het plezier en de inzet waarmee elke maandagavond weer in een ongedwongen sfeer wordt gezongen. Zingen scherpt de geest, verrijkt, ontspant en brengt mensen bij elkaar; een beter begin van de week is er niet!

De afgelopen maanden hebben we gelukkig weer nieuwe gezichten mogen begroeten. Elke maandagavond staan de deuren weer wijd open voor belangstellenden. We stellen geen hoge eisen. Enthousiasme en inzet zijn het allerbelangrijkst. Zingen kan iedereen en vervolgens geldt nog steeds het oude motto van het Culemborgs Mannenkoor: "Oefening Baart Kunst"!

Hartelijk welkom elke maandag vanaf 19:30 in het repetitielokaal aan de Goilberdingenstraat 14
(repetitie van 20:00 tot 22:00u.)

counter free hit invisible© Culemborgs Mannenkoor 2011