Jaarconcert "In de wind" met Judith Jobse

Zaterdag 30 oktober 2010

Zoals ieder jaar organiseert het Culemborgs Mannenkoor ook dit jaar weer een bijzonder jaarconcert. Waren de mannen vorig jaar nog in de ban van goedheiligman Sint Nicolaas, dit jaar wachten ze de stoomboot niet af, maar steken ze zelf de neus in de wind. Zeilen worden gehesen en ze gaan op zoek naar verre streken en onbekende oorden. Hoewel, onbekend... In die verre haven, in een klein kroegje, horen we opeens pianoklanken; violen zwellen aan, een contrabas valt dromerig in en daarbovenuit klinkt Judith's stem. De heren kunnen natuurlijk niet achterblijven en zingen, vol melancholie, hun mooiste liederen.

Plaats: Grote- of Barbarakerk
Aanvang: 20:00u, zaal open: 19.30 uur.

m.m.v: Jos Rodermans, piano; Iris Kooreman en Florian Kuijlenburg, viool; David Kuijlenburg, cello en Camiel Jansen, contrabas.

Culemborgs Mannenkoor Oefening Baart Kunst
o.l.v. Bas Kuijlenburg

AD20101028Lees het artikel in het AD van 28 -10-2010

Toegangskaarten a.€ 10,- zijn te verkrijgen bij :
Primera Markt - Tomey en Verstegen Markt - J.v. d. Meijs Koopmansgildeplein - Hogerdijk Chopinplein

counter free hit invisible© Culemborgs Mannenkoor 2009