Open repetitieavond bij

Culemborgs Mannenkoor

Maandagavond 25 mei a.s. houdt het Culemborgs Mannenkoor een open repetitie-avond in het repetitiegebouw in de Goilberdingerstraat. Iedere belangstellende is die avond van harte welkom !

Het koor, dat inmiddels 80 jaar bestaat, timmert op dit moment flink aan de weg. Afgelopen voorjaar werd twee keer met veel succes opgetreden met de Mazali Opera Singers in Opera per Tutti!  En ook voor de rest van het jaar staat weer een aantal optredens gepland, zoals: Open Monumentendag in september, een historische Sint Nicolaas-cantate van Bernhard Zweers in november/december en natuurlijk in diezelfde tijd ook diverse Kerstconcerten. Bovendien zal in het nieuwe seizoen waarschijnlijk opnieuw worden opgetreden met de Mazali Opera Singers. Het is echter niet alleen klassiek wat de klok slaat. Op het repertoire van het koor staan verschillende stijlen en genres muziek. Echt voor elk wat wils.

Het koor hoopt dat iedere man die plezier in zingen heeft op de open repetitie-avond een kijkje wil komen nemen om zo eens te zien of hij zich misschien bij het koor wil aansluiten. Vooral het plezier in zingen is heel belangrijk. Onder leiding van dirigent Bas Kuijlenburg komthet dan met de kwaliteit van zingen ook wel in orde.

De open avond is van 19.45 – 22.00 uur in het repetitiegebouw Goilberdingerstraat 14.
De avond staat onder leiding van dirigent Bas Kuijlenburg en wordt begeleid door de vaste pianist van het koor Jos Rodermans.

Luister naar een paar korte fragmenten van het 80 jarig jubileumconcert in april 2008

Luister ook naar een kort Interview met koorlid Kees Gemmink bij "Het Radio Avondblad" (zie menu: Interviews)

counter free hit invisible Culemborgs Mannenkoor 2008