Strakke Pakken Hoge Hakken is de titel van het unieke winterconcert van het Culemborgs Mannenkoor en zanggroep Zaffre. Onder inspirerende leiding van Bas Kuijlenburg en Ineke Geleijns worden prachtige Kerst- en winterliederen uit diverse landen gezongen. Jos Rodermans en Ineke Geleijns begeleiden de koren op de piano..
Beide koren presenteren hun geheel eigen repertoire en zingen her en der wat noten met elkaar mee. Ook brengen ze samen arrangementen ten gehore, die speciaal voor dit concert geschreven zijn. Het mannenkoor en Zaffre bundelen hun krachten, vullen elkaar aan en dagen elkaar muzikaal uit. De mannen- en vrouwenstemmen versterken elkaar en buitelen over elkaar heen. En wat dacht u van een heus duet (of moeten we zeggen duel?) tussen mannen- en vrouwenkoor...
CMK, dat dit jaar maar liefst 90 jaar bestaat, treedt traditiegetrouw op in smaakvolle smoking. Zaffre zingt bijna 15 jaar en verrast het publiek elke keer met een andere outfit.
Het belooft een sfeervol en afwisselend programma te worden!

Het concert Strakke pakken en hoge hakken vindt plaats op zondag 9 december aanstaande in De Gelderlandfabriek in Culemborg, naast het NS-station. De entree bedraagt € 12,50 . en de aanvang is om 20.00 uur. Kaarten kunt u bestellen via:

2018-SPHH

< Klik hier <