Culemborgs Mannenkoor 90 jaar jong

Op 24 februari 2018 geeft het Culemborgs Mannenkoor ter gelegenheid
van haar 90-jarig bestaan een groots opgezet jubileumconcert. Vele bekende melodieën, klassiek, nostalgisch en meer recent, zullen tot klinken worden gebracht. Veel hiervan zult u als bezoeker herkennen en misschien wilt u wel mee neuriën. Ze roepen wellicht herinneringen op, of doen u denken aan een bepaalde periode in uw leven …

Het koor heeft voor dit concert een drietal geweldige solisten vast kunnen leggen die in de klassieke muziekwereld hun sporen hebben verdiend. Onder hen is sopraan Pearlmira Vincent uit Sierra Leone, die haar internationale carrière begon bij dit koor. Daarnaast de mezzosopraan Mylou Mazali, een goede bekende in de operawereld, maar ook van ons koor, dat reeds enkele malen met haar in het kader van “Opera per Tutti” op hoog niveau heeft opgetreden. Naast deze twee zangeressen verschijnt ook de Braziliaanse tenor Richard Prada, die grote indruk bij het publiek heeft gemaakt in ons laatste jaarconcert in de Gelderlandfabriek.
Koor en solisten worden ondersteund door een ensemble met topmusici en natuurlijk ontbreekt onze Culemborgse pianovirtuoos Jos Rodermans niet bij dit concert. De algehele leiding is in handen van onze grote inspirator en dirigent Bas Kuijlenburg, die ook als solist af en toe het kwartet zal completeren. U zult na dit concert nog lang nagenieten.

U bent welkom op 24 februari 2018 in de Grote of Barbarakerk, Kerkstraat 2, Culemborg. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur, toegangsprijs € 12,50. Voorverkoop bij Primera (Markt) en Slijterij van Rooij (Chopinplein)
Of direct per e-mail: reservering@culemborgsmannenkoor.nl